sportmania echipament sportiv    
         

 
 
   
Login | Inregistrare 08:00:00 2018-04-30 CUM POȚI SĂ FACI ANTRENAMENTUL MAI EFICIENT? ---------09:00:00 2017-07-19 Invatarea prin descoperire .partea 2 ---------21:00:00 2017-07-18 Găndire rapidă versus găndire lentă. ---------10:00:00 2017-07-17 Invatarea prin descoperire .partea 1 ---------10:00:00 2017-07-16 Antrenorul, un adevărat OXIMORON. ---------  

Sondaj

Cine influenteaza negativ calitatea fotbalului din Liga a IV-a Elite

Calendar evenimente

« Junie 2018 »
Dum Lun Mar Mie Joi Vin Sam
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30 

00:00:00 2010-05-09

Oltchim Râmnicu Vâlcea, învinsă de Viborg

Echipa feminină de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut, astăzi, în Danemarca, cu scorul de 21-28, împotriva lui Viborg în prima manşă a finalei Ligii Campionilor.

Oltchim a început meciul bine, conducând în primul sfert de oră, însă campioana europeană în execiţiu a revenit spectaculos şi a dominat jocul până la sfârşit. Dacă la vâlcence s-au remarcat Ionela Stanca şi Cristina Neagu, la gazde a strălucit portarul Haraldsen şi interul Bojana Popovici, care a înscris gol după gol în partea a doua a meciului.

Cristina Vărzaru a pus şi ea umărul la victoria danezelor, care au avut şi zece goluri avantaj. Returul de la Bucureşti se anunţă a fi unul foarte greu pentru elevele lui Radu Voina, şapte goluri fiind o diferenţă greu de recuperat.

Radu Voina s-a arătat dezamăgit de felul în care unele jucătoare pe care le pregăteşte în meciul din Danemarca. "Am greşit foarte mult. Noi am fost nişte domnişoare în apărare, iar danezele au intrat la rupere. Am stat foarte retraşi, inactivi. Ne aşteptam la mult de la unele jucătoare care au fost depăşite de importanţa meciului". a spus Radu Voina după eşecul cu Viborg.

"Va fi extrem de greu, dar noi ne vom pregăti ca să facem un meci frumos şi să ieşim cu fruntea sus. Trebuie să ne recompensăm în faţa tuturor fanilor, a acestor minunaţi spectatori", a adăugat antrenorul vâlcencelor.

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în premieră în finala Ligii Campionilor, eliminând formaţia ungară Gyor ETO, în timp ce echipa Cristinei Vărzaru, Viborg HK, a atins faza finalei pentru a cincea oară. Viborg a câştigat competiţia în 2006 şi 2009.

VIBORG - OLTCHIM 28-21

min. 59 - Ionela Sanca înscrie pentru 28-21 - scorul final al primei manşe a ultimului act al Ligii Campionilor.

min. 58 - Lunde a primit cartonaşul roşu, însă Oltchim nu reuşeşte să se apropie.

min. 56 - Înscriu şi Ramona Maier şi Ionela Gâlcă. Diferenţa de scor este de opt goluri, 28-20.

min. 55 - Zece goluri avantaj pentru Viborg. Româncele irosesc ocazie după ocazie, în timp ce danezele nu irosesc niciun atac.

min. 54 - Bojana Popovici este de neoprit. Muntenegreanca a înscris din nou în poarta Paulei Ungureanu, iar Cristina Vărzaru a imitat-o câteva secunde mai târziu. Viborg conduce cu scorul de 27-18.

min. 52 - Jurack înscrie pentru Viborg, iar Radu Voina a cerut un time-out. Danezele sunt mult mai în formă decât vâlcencele astăzi.

min. 49 - Danezele se desprind la şapte goluri după o nouă reuşită a lui Skov. Narcisa Lecuşanu punctează şi ea pentru Oltchim.

min. 48 - Cristina Vărzaru punctează de la şapte metri, iar Viborg are din nou şase goluri avantaj.

min. 46 - Cea mai bună marcatoare a gazdelor, Bojana Popovici, înscrie din nou.

min. 45 - Danezele reuşesc să se desprindă din nou la cinci goluri, însă Cristina Neagu marchează din nou.

min. 44 - Neagu reuşeşte încă un gol de la şapte metri, iar Oltchim s-a apropiat la patru goluri de Viborg.

min. 41 - Cristina Neagu a marcat din nou de la şapte metri. Danezele vor juca aproape două minute cu două jucătoare mai puţin pe teren. Aceeaşi Neagu înscrie din nou, de această dată în urma unei pătrunderi.

min. 39 - Rikke Skov punctează şi ea pentru Viborg.

min. 37 - Viborg este purtată în spate de Popovici, care înscrie din nou prin două aruncari foarte puternice. Diferenţa de scor ia proporţii, Oltchim fiind la şase goluri în spatele danezelor.

min. 34 - Bojana Popovici punctează de două ori pentru Viborg. Scorul este 17-13.

min. 32 - Iulia Puşcaşu reduce din handicap, iar Cristina Neagu (7 metri) o aduce pe Oltchim la doar două goluri de Viborg.

min. 31 - A început partea secundă a meciului. Popovici înscrie şi Viborg se desprinde pentru prima oară la patru goluri.

min. 30 - La pauză, în prima manşă a finalei Ligii Campionilor, Oltchim este condusă de Viborg cu scorul de 14-11.

min. 29 - Ada Nechita reuşeşte un nou gol, însă Oltchim a jucat mult timp în inferioritate numerică, Patricia Vizitiu fiind şi ea eliminată două minute. Cristina Vărzaru reface avantajul de trei goluri pentru Viborg.

min. 27 - Nechita marchează de pe extremă. Cristina Vărzaru înscrie şi ea din nou dintr-o aruncare de la 7 metri.

min. 26 - Narcisa Lecuşanu înscrie cu o aruncare de la distanţă, iar Jurack, profitând de un nou spaţiu în defensiva vâlceană, după eliminarea Oanei Manea, îi readuce lui Viborg avantajul de trei goluri.

min. 23 - După eliminarea Steluţei Luca, Jurack punctează din nou pentru Viborg - al treilea gol consecutiv al nemţoaicei în poarta Paulei Ungureanu.

min. 21 - Aceeaşi Jurack înscrie din nou, iar Viborg pare de neoprit azi. Vâlcencele au marcat şi ele, prin Ionela Stanca - a patra reuşită în prima manşă a finalei - după 9 minute de pauză.

min. 18 - Jurack punctează şi ea pentru Viborg, care se desprinde la două goluri.

min. 16 - Lunde a marcat pentru Viborg şi scorul redevine egal. Danezele trec pentru prima oară în avantaj, după o nouă reuşită în poarta Paulei Ungureanu.

min. 13 - Ionela Stanca punctează din nou de pe semicerc, iar vâlcencele se distanţează pentru prima dată la două goluri pe tabela de marcaj (7-5). Danezele au marcat şi ele, prin Skov.

min. 11 - Ramona Maier înscrie şi ea de la şapte metri şi Oltchim revine în avantaj.

min. 9 - Ionela Stanca marchează al doilea gol al său pentru Oltchim, care conduce cu 5-4. Cristina Vărzaru punctează şi ea pentru a doua oară în meciul de astăzi, de această dată dintr-o aruncare de la 7 metri

min. 7 - Mikkelsen egalează pentru Viborg, după un nou contraatac excelent al campioanei europene în exerciţiu.

min. 6 - După mai multe intervenţii foarte bune ale celor doi portari - Ungureanu şi Haraldsen -, Cristina Neagu marchează şi ea pentru Oltchim.

min. 3 - Înscrie şi Patricia Vizitiu, în timp ce Cristina Vărzaru punctează pentru Viborg. Meciul este foarte alert, iar golurile curg în cele două porţi.

min. 2 - Ionela Stanca înscrie pentru vâlcence, iar Viborg ca juca cu o jucătoare mai puţin timp de două minute. Popovici reuşeşte să egaleze după o pătrundere pe extremă.

min. 1 - A început partida din Danemarca. Narcisa Lecuşanu deschide scorul pentru oltchim, însă danezele egalează imediat, după un contraatac.

Oltchim şi Viborg s-au mai întâlnit în această ediţie a Ligii Campionilor, în Grupa a-2-a a competiţiei, ambele formaţii câştigând meciurile jucate pe teren propriu (vâlcencele impunându-se la un gol diferenţă, în timp ce danezele au obţinut o victorie mai clară, la şase reuşite).

Returul ultimului act al celei mai importante competiţii intercluburi din Europa este programat sâmbăta viitoare, de la ora 20.45, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Afisari: 1003

Articol adaugat de: George

Trimite mai departe: Bookmark and Share
 

Fotbal juniori clasamente rezultate